Durant tots aquest anys hem produit festes i festivals de tots els formats i estils musicals: Revival 60s, Revival 70s, Revival 80s, Remember Dance 90s i 2000s, House, Tech-House, Trance, Hard-core, New- Style, Música actual, Reggaeton, Patxanga, etc… i també donant pas a qualsevol grup de versions i grup de música tradicional del diferents territoris. Happystar és a dia d’avui, tot un referent musical i d’oci, i sempre proposarà una solució ajustada a la realitat del moment!!!

La nostra història

Happystar neix al Juny de l’any 2005. El seu fundador Oliver Mestre, concerta una visita amb la Regidora de Festes de l’Ajuntament de Tortosa per proposar-li organitzar una festa Remember 80s i 90s. Sense xarxes socials, ni promocionar la festa per cap mitjà, la nit del 9 de Setembre de 2005 al Velödrom Municipal de Ferreries (Tortosa) acudeixen més de 3600 persones.
Fins a dia d’avui Happystar ha organitzat, promocionat i produït més de 400 festes i festivals arreu de diferents ciutats i pobles de les provincies de Tarragona, Barcelona, Castelló i Terol.
Te registrades cinc marques: Tortosa Winter Festival (TWF), Happystar on Tour, Riumar Festival, Tortosa Spring Festival (TSF) i Nit jove i no tan jove. Ha organitzat les seves festes i festivals en diferents llocs i indrets com són: a la platja, a l’aire lliure, en pavellons, en sales i discoteques, al camp, en camps de futbol, etc… sempre complint en les tradicions del poble o municipi, aplicant la Normativa competent i fent cura sempre del medi ambient.

Reproducir vídeo

Les nostres festes ho tenen tot 🎉


Reportatges fotògrafics
El nostre fotògraf captara tots els moments 😇


Merxandatge oficial
Pluja de regals i samarretes oficials 🔥


Disseny
Cartells personalitzats i animació 💃


Experiència
Equips de llum i so d’alta qualitat per a gaudir al màxim 🥵


Promoció
Per xarxes socials i ràdio 📈


Artistes
Portem als millors per a una festa inoblidable 🚀